Luni, 14 octombrie, a fost încheiat și parafat un acord politic între Partidul Scoial Democrat (PSD) Sălaj și PRO România Sălaj. Acordul vizează susținerea, de către PRO România, a candidaților PSD Sălaj, respectiv PSD, la alegerile parlamentare și prezidențiale, precum și susținere în consiliile locale ale comunelor și orașelor sălăjene pentru formarea majorităților și alegerea viceprimarilor.

Acordul politic de susținere a fost semnat de președintele PSD Sălaj, Ionel Ciunt, și de președintele PRO România Sălaj, Sorin Alin Pop.

”Pe lângă susținerea la alegerile prezidențiale din 24 noiembrie, respectiv 8 decembrie, și la alegerile parlamentare din 1 decembrie, acest acord ne obligă pe fiecare din părțile semnatare la seriozitate și susținere în consiliile locale pentru formarea majorităților și alegerea viceprimarilor”, a transmis Ionel Ciunt, președintele PSD Sălaj și candidat la Camera Deputaților.

Acordul între cele două partide politice a fost semnat la sediul PSD Sălaj, în prezența prim-vicepreședintelui PSD Sălaj, Florin Florian, și a secretarului PSD Sălaj, Dan Ghiurco.