În urma publicării articolului în care vă prezentam imagini cu șoferul unui Audi decapotabil care intră în depășire pe linie continuă, în curbă, în fața postului de poliție din Crișeni, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Sălaj a demarat verificări.

Precizăm că nu a avut loc un accident, însă depășirea neregulamentară a pus viețile participanților la trafic în pericol, pentru că, la momentul efectuării depășirii, din fața sa venea un autoturism. Șoferul a reușit în ultima clipă să revină pe banda lui de circulație.

”În urma vizualizării materialelor video apărute în spațiul public, s-a constatat că evenimentul a avut loc în localitatea Crișeni, iar în cauză, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Zalău au demarat verificări, în vederea identificării conducătorului auto și pentru dispunerea măsurilor legale care se impun față de acesta. Siguranța rutieră este o prioritate pentru polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, iar asemenea comportamente, care pun în pericol viața și integritatea participanților la trafic, nu vor fi tolerate. Reamintim tuturor conducătorilor auto obligația de a respecta regulile de circulație și de a adopta un comportament responsabil la volan. Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj va continua să monitorizeze cu atenție astfel de situații și să ia măsuri ferme pentru prevenirea și sancționarea abaterilor rutiere”, a transmis, la solicitarea Graiul Sălajului, Compartimentul Relații Publice al IPJ Sălaj.