Cristian Mihai Lazăr, primarul Orașului Șimleu Silvaniei, a depus jurământul în fața Consiliului Local pentru cel de-al doilea mandat în fruntea urbei de la poalele Măgurii.

La acest moment solemn și important pentru el, i-au fost alături președintele PNL și al Consiliului Județean Sălaj – Dinu Iancu-Sălăjanu, subprefectul Claudiu Bîrsan și antreprenorul Dan Cherecheș, candidat la funcția de senator din partea Partidului Național Liberal.

”Este o mare onoare și un moment pe care îl trăiesc alături de o comunitate ce mi-a acordat o mare încredere în alegeri. Împreună cu echipa de consilieri și cu sprijinul șimleuanilor vom finaliza modernizarea pe care am început-o în urmă cu trei ani. Mulțumesc tuturor și haideți să facem treabă bună pentru Șimleu!”, a spus cel mai tânăr primar sălăjean.

Cristian Lazăr a câștigat alegerile din 9 iunie 2024 cu 73,92 la sută din voturile șimleuanilor. A candidat pentru prima dată în urmă cu trei ani, după ce funcția de primar a rămas vacantă și s-au organizat alegeri anticipate. Este avocat de profesie și a reușit, în ciuda vârstei, să cucerească rapid încrederea locuitorilor, derulând în primul său mandat o serie de proiecte de investiții care au avut impact asupra aspectului orașului și a vieții locuitorilor.

În cadrul ceremoniei de joi, a fost constituit și noul Consiliu Local al Orașului Șimleu Silvaniei.