Fără victorie după primele trei runde, în care a suferit două eșecuri iar într-o etapă a stat, SCM Zalău pregătește primul succes din acest sezon. Jucătorii antrenați de Cristian Imhof vor întâlni sâmbătă, pe teren propriu, Știința București, partida fiind programată la ora 18:00, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”.

Cele două formații se află una lângă cealaltă în clasament, oaspeții de sâmbătă ocupând locul opt, cu două puncte, iar SCM Zalău, poziția noua, cu un punct.

Lider în Divizia A1 după trei etape este Rapid București, urmată de SCM Universitatea Craiova, ambele cu nouă puncte, iar pe poziția a treia se situează Corona Brașov, cu șase puncte.

În celelalte partide ale rundei cu numărul patru au fost programate jocurile: Știința Explorări Baia Mare – Rapid București, Arcada Galați – SCMU Craiova, Unirea Dej – Dinamo București și Corona Brașov – Dinamo București. Universitatea Cluj va sta.

După cinci zile de la jocul cu Știința București, zălăuanii vor întâlni, în deplasare, Steaua București, echipă situată pe locul patru, cu șase puncte. Meciul este programat în 30 octombrie, de la ora 18:00, în Sala „Regimul de Gardă Mihai Viteazu” din București.