Partidul Forta Civica l-a desemnat sambata pe fostul premier Mihai Razvan Ungureanu drept candidat al formatiunii la functia de presedinte al Romaniei. Consiliul National Extraordinar al Fortei Civice, in cadrul caruia a avut loc desemnarea oficiala, a avut loc in prezenta mai multor reprezentanti ai intregului spectru politic de dreapta, printre care europarlamentarul Cristian Preda, presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, prese- dintele Partidului Ecologist Roman, Danut Pop, vicepresedintele PDL Radu F. Alexandru si Károly Borbély, din partea UDMR, care si-au exprimat sustinerea pentru candidatura lui Mihai Razvan Ungureanu la functia de presedinte al Romaniei, potrivit Mediafax.
„Nu-mi este usor sa primesc aceasta responsabilitate, insa alaturi de partidul Forta Civica si celelalte formatiuni politice care ne sunt alaturi, aceasta sarcina devine una usoara. Va multumesc ca sunteti alaturi de mine. Am stiut de la bun inceput ce inseamna sa cladesti un partid alaturi de alti oameni. Aceasta responsabilitate a mea este deo- potriva a colegilor mei de partid. Cred ca un candidat la functia prezidentiala se construieste si se castiga pe votul majoritatii abso- lute a cetatenilor onesti”, a spus Ungureanu, presedintele Fortei Civice.
Mihai Razvan Ungureanu a fost desemnat candidatul Fortei Civice la prezidentiale
Articole
Postul Sfintei Marii
”Dacă lumea ar posti, nu s-ar mai face arme, n-ar mai fi războaie, tribunale și închisori. Postul i-ar ajuta pe toți să se înfrâneze, nu numai de la mâncare, ci să izgonească iubirea de arginți, lăcomia și orice vicleșug.” (Sfântul Vasile cel Mare) Dragi cititori, a început postul Adormirii Maicii Domnului, cunoscut în popor și sub denumirea de postul Sfintei Marii. Acesta durează două săptămâni și se încheie în data de 14 august, înainte de marea sărbătoare…
Mai mult...Solidaritatea
Ziua bună, dragi cititori! Într-o veche istorisire, doi soldați traversau, noaptea, o pădure înzăpezită. Atacați de o haită de lupi, ei s-au așezat spate în spate și s-au apărat reciproc. Astfel, fiecare a avut o perspectivă diferită asupra pericolului, dar, alegând să rămână împreună și să conlucreze, și-au putut salva viețile. Ce anume i-a salvat pe cei doi? Răspunsul este simplu și vădit: solidaritatea. Dacă aruncăm o privire pe rețelele de socializare la ecourile unor știri, dacă…
Mai mult...