Federatia Romana de Volei a anuntat ca editia 2009-2010 a Cupei Romaniei, la feminin si masculin, se va derula sub forma a doua turnee, ambele urmand sa fie organizate la Botosani, in luna octombrie. Conform noilor reglementari, in primele zile ale celor doua turnee vor juca echipele clasate pe locurile 5-12 in sezonul trecut al Diviziei A, castigatoarele urmand sa intalneasca apoi formatiile de pe locurile 1-4, in sferturile de finala.
Turneul feminin se va derula incepand cu 16 octombrie, iar cel masculin din 14 octombrie, ambele fiind programate la Botosani.
Si campionatul intern a suferit modificari, federatia anuntand ca s-a renuntat la sistemul cu play-off si play-out, in favoarea celui cu turnee finale, asa cum s-a jucat si in urma cu trei sezoane. Astfel, echipele clasate pe locurile 1-4, dupa sezonul regulat, vor participa la patru turnee gazduite de fiecare formatie, in timp ce turneele pentru locurile 5-8 si 9-12 este posibil sa aiba loc pe teren neutru, o decizie in acest sens nefiind inca luata.
Divizia A, la feminin si masculin, va incepe in 10 octombrie, sezonul regulat fiind programat a se incheia in 20 martie 2010.
Volei: Cupa Romaniei se va desfasura sub forma de turnee
Articole
APIA: Fermierii pot cere banii de motorină
Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează potenţialii beneficiari că până la data de 31 ianuarie 2025, inclusiv, se depun Cererile de plată pentru rambursarea ajutorului de stat pentru cantităţile de motorină achiziţionate şi utilizate în agricultură aferente trimestrului IV al anului 2024 (perioada 01 octombrie – 31 decembrie 2024). Cererile se depun la APIA Sălaj de către administrator/ reprezentantul legal sau împuternicitul acestuia, caz în care împuternicirea este emisă de către administratorul /reprezentantul legal…
Mai mult...Comisia Europeană a aprobat bani pentru fermierii români afectați de secetă. Cine primește banii
Comisia Europeană a aprobat o schemă de ajutor de stat în valoare de două miliarde de lei (400 de milioane de euro) pentru despăgubirea fermierilor români afectați de secetă. Vor primi sprijin financiar din acești bani producătorii agricoli care au fost afectaţi în mod direct de seceta severă din perioada septembrie 2023 – august 2024. Sumele sunt pentru culturi de grâu, triticale, orz, ovăz, rapiţă, floarea soarelui şi porumb. Pentru a beneficia de ajutoare financiare, producătorii agricoli trebuie…
Mai mult...