Romanii isi petrec diminetile din ce in ce mai mult online, 52% dintre acestia spunand ca isi beau cafeaua in timp ce acceseaza contul personal de Facebook, potrivit unui studiu. Rezultatele au fost obtinute in cadrul unui studiu Nescafé realizat in februarie 2013, care a analizat obiceiurile matinale ale romanilor. Potrivit studiului, 77% dintre romani considera ca un start bun dimineata le influenteaza pozitiv intreaga zi, activitatile matinale avand impact direct asupra starii de bine. Printre activitatile preferate de romani inca de la prima ora se numara timpul petrecut alaturi de familie, stirile matinale si cafeaua de dimineata (32%). In plus, diminetile romanilor sunt din ce in ce mai mult petrecute online, pentru ca 52% dintre acestia isi beau cafeaua in timp ce acceseaza contul de Facebook. De asemenea, romanii vor sa fie la curent cu noutatile zilei inainte sa plece de acasa, 62% dintre ei urmarind cele mai noi stiri la TV, radio sau online, la prima ora.
Alaturi de revista presei si timpul petrecut cu fami-lia, cafeaua ocupa un loc important printre obiceiurile matinale. Mai mult, 78% dintre consumatorii de cafea considera ca prima cafea le da o stare de bine pentru intreaga zi.
Studiul despre diminetile romanilor a fost efectuat de compania Exact Cercetare si Consultanta, in peri-oada 20 – 21 februarie, pe un esantion de 342 persoane, cu varsta cuprinsa intre 25 – 45 ani, din mediul urban.
Romanii beau cafea cu… Facebook
Articole
Postul Sfintei Marii
”Dacă lumea ar posti, nu s-ar mai face arme, n-ar mai fi războaie, tribunale și închisori. Postul i-ar ajuta pe toți să se înfrâneze, nu numai de la mâncare, ci să izgonească iubirea de arginți, lăcomia și orice vicleșug.” (Sfântul Vasile cel Mare) Dragi cititori, a început postul Adormirii Maicii Domnului, cunoscut în popor și sub denumirea de postul Sfintei Marii. Acesta durează două săptămâni și se încheie în data de 14 august, înainte de marea sărbătoare…
Mai mult...Solidaritatea
Ziua bună, dragi cititori! Într-o veche istorisire, doi soldați traversau, noaptea, o pădure înzăpezită. Atacați de o haită de lupi, ei s-au așezat spate în spate și s-au apărat reciproc. Astfel, fiecare a avut o perspectivă diferită asupra pericolului, dar, alegând să rămână împreună și să conlucreze, și-au putut salva viețile. Ce anume i-a salvat pe cei doi? Răspunsul este simplu și vădit: solidaritatea. Dacă aruncăm o privire pe rețelele de socializare la ecourile unor știri, dacă…
Mai mult...