TOCANA GUSTOASA
Pentru a prepara aceasta tocanita aveti nevoie de: doua cepe, un morcov, patru ardei kapia, un piept de pui, doua linguri de pasta de tomate, o lingura de mustar, 50 ml de ulei, 50 ml de vin alb, sare, piper, cimbru, iar pentru garnitura, de 100 g orez Uncle’s Ben (la punga), 50 g unt, sare, piper, o foaie de dafin. Modul de prepare este foarte simplu: se taie ceapa pestisori si se caleste putin. Se adauga morcovul taiat rondele, se lasa sa se patrunda, se adauga pieptul de pui taiat cubulete. Se condimenteaza, apoi se pune vinul si se lasa se scada. Se adauga o maioneza obtinuta din pasta de tomate si mustar, la care se adauga cateva picaturi de zeama de lamaie si se mai lasa doua-trei minute sa dea in clocot. Garnitura se realizeaza astfel: se fierbe orezul in apa clocotita cu sare si foaie de dafin. Cand este fiert se amesteca cu unt, sare si piper.
POFTA BUNA!