Potrivit Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple (SPCEEPS) Salaj, începând din 4 octombrie se va relua activitatea pentru punctul mobil de lucru din simleu Silvaniei.
Preluarile cererilor privind eliberarea pasapoartelor se vor face din doua în doua saptamâni, joia, între orele 9.30 – 14.30. De asemenea, preluarea cererilor privind eliberarea pasapoartelor se pot face si la sediul din Zalau, la doua ghisee, unul din ele fiind rezervat programarilor on-line. La un al treilea ghiseu se realizeaza eliberarea pasapoartelor. Ghiseele functioneaza luni, între orele 8.30-18.30 si marti-vineri, între orele 8.30-16.30.
Institutia Prefectului reaminteste faptul ca este operationala platforma pentru programarea online a solicitantilor de pasapoarte simple (indiferent de tip), disponibila la adresa www.epasapoarte.ro. Astfel, cetatenii vor putea sa gestioneze mai bine timpul personal alocat pentru obtinerea documentelor de calatorie.
Plata taxelor pentru eliberarea pasapoartelor se poate face la unitatile CEC Bank sau Trezorerie, dar si la Posta Româna, on-line sau prin virament bancar, cu ordin de plata. Pasapoartele pot fi primite la adresa de domiciliu, prin curier, sau pot fi ridicate de la sediile SPCEEPS din resedintele de judet sau de la ambasade.
Punctul mobil de eliberare a pasapoartelor simple din Simleu Silvaniei, redeschis publicului
Articole
Postul Sfintei Marii
”Dacă lumea ar posti, nu s-ar mai face arme, n-ar mai fi războaie, tribunale și închisori. Postul i-ar ajuta pe toți să se înfrâneze, nu numai de la mâncare, ci să izgonească iubirea de arginți, lăcomia și orice vicleșug.” (Sfântul Vasile cel Mare) Dragi cititori, a început postul Adormirii Maicii Domnului, cunoscut în popor și sub denumirea de postul Sfintei Marii. Acesta durează două săptămâni și se încheie în data de 14 august, înainte de marea sărbătoare…
Mai mult...Solidaritatea
Ziua bună, dragi cititori! Într-o veche istorisire, doi soldați traversau, noaptea, o pădure înzăpezită. Atacați de o haită de lupi, ei s-au așezat spate în spate și s-au apărat reciproc. Astfel, fiecare a avut o perspectivă diferită asupra pericolului, dar, alegând să rămână împreună și să conlucreze, și-au putut salva viețile. Ce anume i-a salvat pe cei doi? Răspunsul este simplu și vădit: solidaritatea. Dacă aruncăm o privire pe rețelele de socializare la ecourile unor știri, dacă…
Mai mult...