113 mii de euro pe an este salariul pe care un angajator norvegian il ofera inginerilor salajeni. Inginerii specializati in domeniul electric, automatizari si cibernetica pot alege sa lucreze cu acte-n regula, in strainatate, pentru salarii consis-tente. Prin serviciul Eures privind oferta de munca in afara tarii, disponibil prin Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Salaj, un angajator norvegian pune la dispozitia persoanelor interesate 13 joburi adresate inginerilor. Cei care doresc sa acceada la aceste joburi trebuie sa stie ca printre conditiile de munca obligatorii impuse de angajator se numara: studiile superioare (master sau licenta) in electronica de putere, experienta in echipamente electronice rotative, automatizari, cibernetica, bune abilitati de programare, cunostinte si experienta in sisteme de control specifice, dar si cunoasterea limbii engleze la un nivel avansat. In functie de pregatire, remuneratia porneste de la minim 63 de mii de euro anual si ajunge la 113 de euro. Contractul de munca este pe o perioda nedeterminata, cu un program zilnic de opt ore. Cei interesati trebuie sa stie ca termenul limita de aplicare a cv-ului Europass, redactat exclusiv in limba engleza, este pana la data de 20 aprilie si trebuie trimise la adresele de email: enicolae@solidbemanning.no si Elena.Tane@ot.anofm.ro. Mai multe relatii se pot obtine de la departamentul Eures al AJOFM Salaj.
Pentru inginerii care vor „afara”
Articole
Postul Sfintei Marii
”Dacă lumea ar posti, nu s-ar mai face arme, n-ar mai fi războaie, tribunale și închisori. Postul i-ar ajuta pe toți să se înfrâneze, nu numai de la mâncare, ci să izgonească iubirea de arginți, lăcomia și orice vicleșug.” (Sfântul Vasile cel Mare) Dragi cititori, a început postul Adormirii Maicii Domnului, cunoscut în popor și sub denumirea de postul Sfintei Marii. Acesta durează două săptămâni și se încheie în data de 14 august, înainte de marea sărbătoare…
Mai mult...Solidaritatea
Ziua bună, dragi cititori! Într-o veche istorisire, doi soldați traversau, noaptea, o pădure înzăpezită. Atacați de o haită de lupi, ei s-au așezat spate în spate și s-au apărat reciproc. Astfel, fiecare a avut o perspectivă diferită asupra pericolului, dar, alegând să rămână împreună și să conlucreze, și-au putut salva viețile. Ce anume i-a salvat pe cei doi? Răspunsul este simplu și vădit: solidaritatea. Dacă aruncăm o privire pe rețelele de socializare la ecourile unor știri, dacă…
Mai mult...