Alegerile de duminica nu au facut altceva decat sa confirme faptul ca USL se afla intr-un trend ascendent, pana cand nu se stie, ca ARD scade vazand cu ochii, ca jucaria lui Dan Diaconescu, PP-DD, creste in acest an cat altii in sapte, reusind la parlamentare sa mai sporeasca cu cateva procente, apropiindu-se de PDL. Ce i-a determinat pe o mare parte dintre romani (14 la suta) sa opteze pentru partidul baronului de la OTV? Opiniile sunt impartite. Unii spun ca romanii sunt creduli, naivi, fara cultura electorala, altii sustin ca nici o formatiune politica nu le-a satisfacut doleantele sociale si au experimentat cu PP-DD. Adevarul este undeva la mijloc. Clasa politica romaneasca, de douazeci de ani incoace, continua sa se declaseze. Majoritatea politicienilor nostri sunt la nivelul lui Diaconescu. In jurul multora s-a facut mare valva cu faptele de coruptie. Putini au cazut prada ochiului atent care i-a indrumat spre alte destinatii. O alta parte sunt aparati de prezumtia de nevinovatie. Asa cum spune Cartea Dreptatii. S-au ascuns dupa chichite juridice si au picat tot in picioare ca niste Hopa- Mitica. Majoritatea sunt patroni, fie de la USL sau ARD, sau administratori de firme. Firmele au fost trecute pe alte persoane, iar ei vor veghea la masinaria ofertelor. Din campania incheiata au lipsit dezbateri pe teme majore. Nimic concret sub cerul social. Si atunci, spre cine sa se indrepte o parte din electorat? Spre cei care n-au avut painea si cutitul in mana. Si astia, multi romani deznadajduiti au crezut ca sunt oamenii lui Diaconescu. Nu sunt prostii cei care au optat pentru PP-DD, sunt deceptionatii de clasa poltica ce se declaseaza pe zi ce trece, sunt amaratii care s-au saturat de promisiunile celor care au guvernat pana acum, sunt cei care si-au pus o nadejde, ce-i drept cu iz de desertaciune, intr-o schimbare. Fie ea facuta si de jucaria lui Diaconescu.
Jucaria lui Diaconescu a prins la romani
Articole
Metodele de predare de tipul „stai jos și scrie” trebuie interzise, susține ministrul educației, Daniel David
Ministrul Educației: Metodele de predare de tipul „stai jos și scrie” trebuie interzise. Directorii de școală să își monitorizeze profesorii Formula de predare în care îi spui elevului „stai jos și scrie după dictare” trebuie interzisă, dacă acel conținut dictat este în manuale sau în alte tipuri de suport, a anunțat ministrul educației, Daniel David. „Aici trebuie să fie acele mecanisme pe care le implementează inspectoratul, care organizează titularizarea, directorii de școală trebuie să își monitorizeze profesorii,…
Mai mult...În 2025, Bacalaureatul începe din ianuarie
Elevii din clasele a XII-a și a XIII-a susțin luna aceasta probele de competențe ale examenului de Bacalaureat. O altă noutate față de anii anteriori este aceea că elevii vor putea să-și vadă lucrările după afișarea rezultatelor inițiale, înainte de a depune contestații. În perioada 27-29 ianuarie va avea loc evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română. În intervalul 29-31 ianuarie e programată evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă, în perioada 3-5…
Mai mult...