Casa Județeană de Pensii Sălaj informează pensionarii și asigurații din sistemul public de pensii care vor să urmeze tratament balnear că i-au fost repartizate 119 bilete de tratament. Aceste bilete sunt parte a celei de-a 17-a serii de bilete repartizate caselor județene de pensii.

Stațiunile pentru care pot opta sălăjenii sunt 1 Mai, Bizușa, Buziaș, Covasna, Băile Felix, Geoagiu, Herculane, Moneasa, Ocna Șugatag, Sovata, Turda, Tușnad și Tășnad.

Sejurul Seriei 17 începe din 1 noiembrie, respectiv 4 noiembrie.

”Biletele se pot ridica de către persoanele care sunt în repartiție de la sediul instituției începând cu data de 14 octombrie 2024 până în data de 21 octombrie 2024, între orele 8.00 -14.00, iar vineri între orele 8.00-13.00. Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament este de 16 zile și include cazarea cu trei mese pe zi și tratamentul pentru 12 zile. 𝐏𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞𝐥𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬𝐚𝐭𝐞 𝐩𝐨𝐭 𝐨𝐛ț𝐢𝐧𝐞 𝐫𝐞𝐥𝐚ț𝐢𝐢 𝐬𝐮𝐩𝐥𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐥𝐚 𝐧𝐮𝐦𝐞𝐫𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐭𝐞𝐥𝐞𝐟𝐨𝐧 𝟎𝟐𝟔𝟎/𝟔𝟐𝟐.𝟗𝟗𝟎 – 𝟎𝟕𝟗𝟗/𝟗𝟎𝟐𝟔𝟗𝟗 – 𝐂𝐨𝐦𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐁𝐢𝐥𝐞𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐓𝐫𝐚𝐭𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭”, precizează sursa citată.

Ultima ”strigare” pentru biletele repartizate și la care au renunțat cei care au depus solicitări inițial, procedura de redistribuire se va face în perioada 22-30 octombrie 2024.

Anul acesta, 3301 de pensionari și asigurați au depus cereri pentru obținerea de sejururi în stațiunile balneare din administrarea sau în contract cu Casa Națională de Pensii.