Rezultatele de excepție continuă pentru clubul de oină CS Hida. Echipele de seniori (feminin și masculin) ale clubului din Hida au participat la finalul săptămânii trecute la Cupa Federației, ambele echipe conduse de profesorul Ciprian Alexandru-Mitrea reușind să urce pe podium la final.

Cel mai bun rezultat a fost obținut de echipa feminină, care a reușit să câștige Cupa Federației, după ce a învins cu 12 – 0 ACS Ambiția Mădălin,  cu 6 – 5 CS Star Mioveni, cu 7 – 6 ACS Galicea Mare și cu 15  -1 Avântul Frasin. Pe locul doi s-a clasat Galicea Mare, iar poziția a treia a fost ocupată de CS Star Mioveni.

La masculin, CS Hida a ocupat locul doi, câștigând cu 5 – 3 duelul cu Victoria Surdila Greci, terminând la egalitate, 7 – 7, partida cu CSM Râmnicu Sărat și cedând cu 9 – 11 jocul cu Frontiera Tomis Constanța, care a și terminat pe primul loc competiția.

„Aceste rezultate demonstrează, din nou, că oina din Hida a ajuns la un nivel înalt. Ele se datorează muncii și talentului acestor sportivi minunați. Trebuie să mulțumim pentru susținere Consiliului Local Hida, domnului primar Dumitru Petruș și domnului director Călin Mateiu, de la Liceului Tehnologic <Liviu Rebreanu> Hida”, a precizat Ciprian Alexandru-Mitrea.