Editia de anul acesta a programului „Litoralul pentru toti”, desfasurata in perioada 1 septembrie – 18 octombrie, atrage mai multi turisti decat editiile anterioare, prima saptamana fiind vanduta de mai multe zile, sustine presedintele Asociatiei Litoral –Delta Dunarii, Corina Martin. „Probabil ca un an de criza ca acesta a facut mai multi turisti sa se gandeasca la «Litoralul pentru toti» si mai putin la o vacanta in timpul sezonului. Cei care nu si-au permis sa vina in timpul sezonului la mare, in mod cert au asteptat acest program. Vanzarile merg mai bine decat la orice editie a acestui program, avem deja vanduta prima saptamana”, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, Corina Martin, citata de corespondentul MEDIAFAX.
Ea a mai spus ca programul „Litoralul pentru toti”, care se desfasoara intre 1 septembrie si 18 octombrie, ofera turistilor un voucher de atractii prin care fiecare persoana are acces gratuit la unul din obiectivele de interes turistic din Dobrogea. „Orice turist care, incepand de astazi (marti-n.r.), se prezinta la o agentie de turism din tara si va cumpara un program «Litoralul pentru toti», isi va alege hotelul, iar agentia de turism ii ofera si voucherul de atractii. Turistul este pus sa aleaga intre atractiile pe care le prefera. Are de ales intre Acvariu, Planetariu, Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii, Muzeul de Istorie si Arheologie Constanta, Muzeul Adamclisi, Cetatea Histria, Muzeul de Arta”, a precizat Corina Martin.
Pana in acest moment sunt disponibile peste 7.500 de locuri de cazare in editia de toamna a programului „Litoralul pentru toti”, lista fiind in continuare deschisa hotelurilor care vor dori sa adere la acest program. Tarifele pentru sase nopti de cazare sunt cuprinse intre 159 de lei de persoana si 495 de lei, in functie de categoria unitatii hoteliere.
Criza economica a trimis romanii la mare cu programul „Litoralul pentru toti”
Articole
Comisia Europeană a aprobat bani pentru fermierii români afectați de secetă. Cine primește banii
Comisia Europeană a aprobat o schemă de ajutor de stat în valoare de două miliarde de lei (400 de milioane de euro) pentru despăgubirea fermierilor români afectați de secetă. Vor primi sprijin financiar din acești bani producătorii agricoli care au fost afectaţi în mod direct de seceta severă din perioada septembrie 2023 – august 2024. Sumele sunt pentru culturi de grâu, triticale, orz, ovăz, rapiţă, floarea soarelui şi porumb. Pentru a beneficia de ajutoare financiare, producătorii agricoli trebuie…
Mai mult...Aproape 6 mii de hectare de teren cadastrate gratuit, în comuna Ip
Un număr de 10.462 de imobile cu o suprafață totală de 5.865 de hectare din comuna Ip au fost măsurate și urmează să fie intabulate gratuit pentru cetățeni. Reprezentanții OCPI Sălaj au participat vineri, 11 octombrie, împreună cu reprezentanții primăriei comunei IP și ai prestatorului S.C. Topoexim Expert S.R.L. la ședința privind publicarea documentelor tehnice ale cadastrului, ca urmare a realizării lucrărilor de înregistrare sistematică la nivel de întreg UAT, în comuna Ip. Rezultatele lucrărilor de înregistrare…
Mai mult...