O carte care prezintă, într-o manieră cât se poate de originală, gastronomia specifică Sălajului a văzut, de curând, lumina tiparului.
Volumul “Zămuri: supe, zupe și năcreli”, semnat de Mircea Groza, cel mai cunoscut specialist în gastronomie al județului, cuprinde 182 de rețete de zămuri, toate ilustrate și explicate în stilu-i caracteristic.
Cele 320 de pagini sunt rodul a mai bine de doi ani de muncă, la care se adaugă alți 40 de ani, pe puțin, de când Mircea Groza cercetează gastronomia sălăjeană și transilvaneană.
Cartea nou apărută este prima dintr-o serie de autor, cel de-al doilea volum urmând a fi dedicat tocănurilor și topalelor.
Buna ziua, se poate achizitiona aceasta carte in format electronic intru-cit Romanii din strainatate ca si mine sint interesati si nu au acces la volume pe hirtie care iau timp si sint dificil de transportat. Cu deosebit respect, va multumesc.