Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) va derula, in perioada 4 octombrie – 18 decembrie, programul „O saptamana la munte”, in care un sejur de sase zile la hoteluri de 2-4 stele va costa intre 158 de lei si 358 de lei. Durata sejurului este de cinci nopti, incepand de duminica pana vineri.
Preturile pentru un loc, fara servicii de masa, sunt de 158 de lei la un hotel de doua stele, de 258 de lei la unitati de trei stele, respectiv 358 de lei la cele de patru stele, se arata intr-un comunicat al FPTR remis, luni, agentiei MEDIAFAX. Locurile vor fi vandute tuturor categoriilor de turisti, dupa principiul „primul venit, primul servit”.
Pana in prezent, la program s-au inscris 39 de societati hoteliere din zona montana, care au pus la dispozitie peste 1.350 de locuri pe serie, ceea ce inseamna ca circa 15.000 de persoane vor putea petrece o saptamana la munte prin acest program.
Sejururile prin programul „O saptamana la munte” costa intre 158 lei si 358 lei
Articole
APIA: Fermierii pot cere banii de motorină
Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează potenţialii beneficiari că până la data de 31 ianuarie 2025, inclusiv, se depun Cererile de plată pentru rambursarea ajutorului de stat pentru cantităţile de motorină achiziţionate şi utilizate în agricultură aferente trimestrului IV al anului 2024 (perioada 01 octombrie – 31 decembrie 2024). Cererile se depun la APIA Sălaj de către administrator/ reprezentantul legal sau împuternicitul acestuia, caz în care împuternicirea este emisă de către administratorul /reprezentantul legal…
Mai mult...Comisia Europeană a aprobat bani pentru fermierii români afectați de secetă. Cine primește banii
Comisia Europeană a aprobat o schemă de ajutor de stat în valoare de două miliarde de lei (400 de milioane de euro) pentru despăgubirea fermierilor români afectați de secetă. Vor primi sprijin financiar din acești bani producătorii agricoli care au fost afectaţi în mod direct de seceta severă din perioada septembrie 2023 – august 2024. Sumele sunt pentru culturi de grâu, triticale, orz, ovăz, rapiţă, floarea soarelui şi porumb. Pentru a beneficia de ajutoare financiare, producătorii agricoli trebuie…
Mai mult...