Etapa cu numărul opt din Liga a III-a de fotbal i-a adus echipei SCM Zalău a cincea victorie a sezonului, formația condusă de Cristian Lupuț câștigând cu scorul de 1 – 0 duelul susținut în deplasare, pe terenul nou-promovatei Vulturul Mintiu Gherlii. Zălăuanii erau pe locul trei înaintea partidei cu formația din județul Cluj, la un punct în spatele celor de la CSM Olimpia Satu Mare și la două puncte în spatele liderului Minaur Baia Mare.

Deși este o nou-promovată, Vulturul Mintiu Gherlii este o echipă ambițioasă, lucru dovedit și în duelul cu SCM Zalău. Zălăuanii și-au creat câteva ocazii importante, dar au reușit să modifice o singură dată rezultatul de pe tabelă. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 39, de Nagy.

După acest succes, zălăuanii au urcat în fotoliul de lider, cu 17 puncte acumulate, urmați de Minaur Baia Mare și CSM Olimpia Satu Mare, ambele cu câte 16 puncte.

În etapa viitoare, zălăuanii vor primi vizita celor de la Sănătatea Servicii Publice Cluj, echipă situată pe locul cinci, cu 14 puncte.