Devenit în luna mai a acestui an câştigător al centurii IBA International Super Middleweight, chiar într-o gală de box profesionist desfăşurată la Zalău, pugilistul Andrei Florian se pregăteşte intens pentru cucerirea unei noi centuri internaţionale – titlul WBF International.

Sportivul originar din Crişeni va boxa într-o gală programată în Malta, în data de 4 octombrie, unde-l va întâlni pe columbianul Jose Miquel Tores, meciul dintre cei doi fiind main event-ul serii.

Columbianul are în palmares 38 de victorii, 29 dintre acestea fiind pron knock-out.

Ca o ultimă verificare înaintea meciului din Malta, Florian a boxat miercuri după-amiaza în cadrul Galei „Cobzaru Fight Championship”, unde s-a duelat cu bosniacul Milos Janjanin, fratele lui Sladan Janjanin, pe care sălăjeanul l-a învins în gala de la Zalău.

Evenimentul a avut loc la Bucureşti, în Sala Polivalentă, iar sălăjeanul a devenit câştigător la puncte, prin decizie unanimă a arbitrilor.

Pentru Andrei Florian este a şasea victorie în boxul profesionist, iar gândurile sale se îndreaptă acum spre centura WBF, pusă în joc la gala din Malta.