oferita de ROMEO SARCA, directorul coordonator al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Salaj
FRIGARUI DE PIEPT DE PUI
Ingrediente:
Un piept de pui dezosat (400 gr.), sunca presata (400 gr.), doua caciulii de usturoi, doua cepe, cinci linguri de ulei, piper, condimente dupa gust (patrunjel, rozmarin, busuioc, oregano) si bete de frigarui.
Mod de preparare:
Sunca presata se taie in bucatele patrate si se fierbe. Dupa fierbere se strecoara si se condimenteaza cu piper. Pieptul de pui, crud, se taie de asemenea bucatele patrate. Pe batul de frigaruie se aseaza alternativ o bucata de piept de pui, felii de ceapa, sunca si usturoi.
Intr-un vas, uleiul se amesteca cu frunze de patrunjel, rozmarin, busuioc si oregano, iar amestecul obtinut se pune peste frigarui cu o lingura si se lasa 20-30 de minute la macerat. Apoi frigaruile se prajesc la foc mic in tigaie, rasucindu-le constant pana se rumenesc. Se servesc pe platou cu garnitura de cartofi aurii.
POFTA BUNA!
Reteta de weekend
Articole
Femeie în stare gravă în accidentul dintre Surduc și Var
Conducatoarea unui autoturism, o femeie de 66 de ani, din localitatea Surduc, în timp ce se deplasa pe DN1H, din directia Surduc spre Var, în împrejuri ce urmează a fi stabilite, a intrat în coliziune cu autoturismul care se deplasa pe sensul opus de mers, la volanul căruia se afla un bărbat de 54 de ani, din localitatea Lemniu, comuna Letca. În urma impactului, a rezultat ranirea a 4 persoane, una dintre acestea fiind transportată la spital,…
Mai mult...Crăciunul: o perspectivă nouă
”La început era Cuvântul, și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul. Toate prin El s-au făcut, și fără El nimic nu s-a făcut din ce s-a făcut.” (Ioan 1, 1-3) Dragilor, a mai trecut un an, a mai venit un Crăciun…. iar noi ne aflăm la câteva clipe distanță de Nașterea Mântuitorului, eveniment istoric fundamental care a despărțit timpul în două și care ne invită, și-n acest an, să-i fim contemporani. Cum ne găsește acest…
Mai mult...