oferita de prof. Teodor Bidian antrenor atletism LPS „Avram Iancu” Zalau
GULAS DE CARTOFI
Este mancarea mea preferata si va propun s-o preparati in felul urmator: Taiati marunt o ceapa mare rosie, pe care apoi, o caliti usor intr-o tigaie de teflon, cu putin ulei si boia. Puneti totul mai apoi intr-un castron. Adaugati cartofii taiati cubulete, morcovi si telina, de asemenea taiate cubulete. Se adauga apa, pana la nivelul cartofilor si se pune totul la fiert. Dupa douazeci de minute se adauga rondele de carnati afumat si se mai lasa pe foc pana cand morcovii si cartofii sunt fierti si pana cand apa scade putin. Se completeaza cu frunze de patrunjel, foi de dafin si putin piper. Vara se poate servi alaturi de o salata de rosii, iarna, in schimb, gulasul este delicios alaturi de varza murata taiata marunt.

POFTA BUNA!