La gala de kickboxing organizata in scop caritabil "Fight for glory", desfasurata în 2 Decembrie la Rodna, judetul Bistrita-Nasaud, plutonier major Bîgi Alexandru de la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Salaj a castigat locul I la categoria 90 kg, prin K.O.
Banii strânsi vor fi donati unei asociatii de sprijin a copiilor cu dizabilitati. La aceasta competitie au participat peste 80 de sportivi.
In primavara, doar câteva puncte l-au despartit pe Bîgi Alexandru de accederea în finala competitiei "National KickBox Tournament, desfasurata la Gherla în perioada 27-28 aprilie, unde a reusit sa se claseze pe locul 3.
Bigi Alexandru are 31 de ani, este jibouan, casatorit, iar acum locuieste in Zalau. A devenit jandarm in anul 2009. In perioada 2009 – 2015 a lucrat la Gruparea Mobila de Jandarmi Cluj, iar din 2015 si pana in prezent lucreaza la IJJ Salaj – Plutonul de jandarmi Jibou la ordine publica. Alexandru practica kickboxing din 2016.
"Pentru mine, sportul inseamna sanatate in primul rand. De asemenea, sporturile de contact inseamna disciplina si ambitia de a-ti depasi propriile limite. Legat de participarea mea la competitie, a fost o onoare si o placere de a lupta pentru o cauza nobila. Satisfactia de a putea ajuta copii cu dizabilitati a fost una deosebita", ne-a declarat Bigi Alexandru.
Jandarmul salajean Bîgi Alexandru a luptat pentru copiii cu dizabilitati la gala de kickboxing ‘Fight for glory’
Articole
Postul Sfintei Marii
”Dacă lumea ar posti, nu s-ar mai face arme, n-ar mai fi războaie, tribunale și închisori. Postul i-ar ajuta pe toți să se înfrâneze, nu numai de la mâncare, ci să izgonească iubirea de arginți, lăcomia și orice vicleșug.” (Sfântul Vasile cel Mare) Dragi cititori, a început postul Adormirii Maicii Domnului, cunoscut în popor și sub denumirea de postul Sfintei Marii. Acesta durează două săptămâni și se încheie în data de 14 august, înainte de marea sărbătoare…
Mai mult...Solidaritatea
Ziua bună, dragi cititori! Într-o veche istorisire, doi soldați traversau, noaptea, o pădure înzăpezită. Atacați de o haită de lupi, ei s-au așezat spate în spate și s-au apărat reciproc. Astfel, fiecare a avut o perspectivă diferită asupra pericolului, dar, alegând să rămână împreună și să conlucreze, și-au putut salva viețile. Ce anume i-a salvat pe cei doi? Răspunsul este simplu și vădit: solidaritatea. Dacă aruncăm o privire pe rețelele de socializare la ecourile unor știri, dacă…
Mai mult...