Jandarmii din Sălaj sunt cei mai buni la cratiţă
În perioada 1 – 3 august, în localitatea Sebeş, judeţul Alba, s-a desfăşurat prima ediţie a concursului de gătit în aer liber “Aventuri culinare”. Concursul a fost organizat de către International Police Association, Secţia Română – Regiunea 2 Alba şi a constat în prepararea unor reţete din bucătăria tradiţională sau internaţională. Pregătirea reţetelor s-a făcut la ceaun, tigaie, oală, grătar sau cărbuni, la foc deschis(gaz sau lemn). Au participat zece echipe, opt din România şi două din Ungaria, fiecare prezentând un singur fel de mâncare. Lotul care a reprezentat I.P.A. Regiunea 2 Sălaj (Inspectoratul de Jandarmi Sălaj), format din plutonier adjutant şef stop_coloana Sabău Adrian şi plutonier adjutant şef Aciu Ioan, a obţinut locul întâi la secţiunea tocăniţă. Cheia succesului a fost un gulaş preparat din trei tipuri de carne (carne de mistreţ, carne de porc şi afumătură). Marele premiu a fost câştigat de I.P.A. Regiunea 3 Alba (Poliţia Locală Alba).
