Inter Cizer traversează cea mai bună perioadă de la înființare în fotbalul sălăjean, ocupând, în premieră, locul I în Liga a IV-a. Dacă în sezoanele anterioare era doar un fel de „sparing partner” pentru multe echipe din Liga a IV-a, în acest sezon, situația s-a schimbat radical. Formația condusă, începând din vara acestui an, de Florin Morar a surprins prima dată în etapa a V-a, când a învins cu scorul de 3 – 1 liderul AS Chieșd chiar pe terenul acestuia. În urma acelui rezultat, Cizerul a urcat pe prima poziție, având un avans de un punct de echipa din Chieșd, formație considerată favorită certă la câștigarea campionatului în acest sezon.

Duminică, în etapa a IX-a, echipa condusă de Florin Morar și-a consolidat poziția de lider, profitând de un nou pas greșit al celor de la AS Chieșd. Echipa condusă de Bogdan Bărnuțiu a obținut doar o remiză pe terenul Mirșidului, iar Cizerul s-a impus cu 6 – 1 în fața celor de la Rapid Zimbor, stabilind scorul etapei.

După nouă runde, Inter Cizer ocupă primul loc, cu 25 de puncte, urmată de AS Chieșd, cu 22 de puncte și Unirea Mirșid, cu 21 de puncte. În runda viitoare, echipa din Cizer va evolua pe terenul formației Ardealul Crișeni, în timp ce Chieșdul va juca pe terenul celor de la AS Cosniciu.