Politia din Los Angeles a stabilit ca doctorul lui Michael Jackson, Conrad Murray, i-a administrat cantaretului un medicament puternic ce i-ar fi provocat moartea, a anuntat luni postul american de televiziune CNN, citand surse apropiate anchetei.
De la decesul neasteptat, la 25 iunie, la Los Angeles, al „regelui pop”, la varsta de 50 de ani, doctorul Murray s-a aflat in centrul anchetei dupa ce politia a gasit la domiciliul cantaretului mai multe recipiente cu Propofol, un anestezic extrem de puternic folosit in spitale. Avocatii doctorului Murray si politia din Los Angeles au refuzat sa comenteze.
Potrivit CNN, rezultatele autopsiei lui Michael Jackson ar urma sa fie anuntate „saptamana aceasta”. Ancheta cu privire la moartea lui Michael Jackson s-a restrans miercurea trecuta asupra doctorului Murray, dupa perchezitia efectuata de Agentia federala americana pentru combaterea consumului de stupefiante (DEA), asociata politiei din Los Angeles si celei din Houston (Texas), a unuia din cabinetele medicului de la Houston.
Avocatul doctorului Murray, Ed Chernoff, a confirmat perchezitia si a precizat ca fortele de ordine venisera sa caute dovezi ale „crimei”. Potrivit lui Chernoff, anchetatorii au plecat la pranz cu „21 de documente” si cu „o copie a hard-disk-ului unui calculator”.
Familia lui Michael Jackson nu a ezitat niciodata sa-si arate neincrederea fata de Conrad Murray, cerand in repetate randuri politiei sa faca lumina in privinta rolului pe care l-a avut medicul in ultimele momente din viata cantaretului. Numeroase marturii au scos la iveala dependenta lui Michael Jackson de analgezice, sedative si alte somnifere foarte puternice.
Doctorul lui Michael Jackson i-ar fi administrat acestuia un medicament puternic, inainte de deces
Articole
APIA: Fermierii pot cere banii de motorină
Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează potenţialii beneficiari că până la data de 31 ianuarie 2025, inclusiv, se depun Cererile de plată pentru rambursarea ajutorului de stat pentru cantităţile de motorină achiziţionate şi utilizate în agricultură aferente trimestrului IV al anului 2024 (perioada 01 octombrie – 31 decembrie 2024). Cererile se depun la APIA Sălaj de către administrator/ reprezentantul legal sau împuternicitul acestuia, caz în care împuternicirea este emisă de către administratorul /reprezentantul legal…
Mai mult...Comisia Europeană a aprobat bani pentru fermierii români afectați de secetă. Cine primește banii
Comisia Europeană a aprobat o schemă de ajutor de stat în valoare de două miliarde de lei (400 de milioane de euro) pentru despăgubirea fermierilor români afectați de secetă. Vor primi sprijin financiar din acești bani producătorii agricoli care au fost afectaţi în mod direct de seceta severă din perioada septembrie 2023 – august 2024. Sumele sunt pentru culturi de grâu, triticale, orz, ovăz, rapiţă, floarea soarelui şi porumb. Pentru a beneficia de ajutoare financiare, producătorii agricoli trebuie…
Mai mult...