Liderul PSD Sălaj, proaspăt ales primar în vară, nu doar trădează încrederea zălăuanilor, ci o vinde pentru a-și asigura cariera politică. Și pune viitorul Zalăului în pericol!

Ionel Ciunt face cu prisosință dovada că nu dă doi bani pe Zalău și pe zălăuani. Cel mai grav este nu că pleacă într-o carieră comodă de parlamentar, ci faptul că îi disprețuiește pe cetățeni și se folosește cu maxim cinism de încrederea acordată de aceștia.

Astăzi, 24 octombrie, depune jurământul noua administrație a municipiului, rezultată în urma votului din luna iunie. Iar Ciunt nu a binevoit, încă, să spună zălăuanilor cine va rămâne în locul lui. A lăsat lucrurile neclare în ce privește persoana care va prelua funcția de viceprimar și, implicit, atribuțiile de primar. Asta pentru că se pregătește ca, înainte să o șteargă în Parlament, să dea încă o palmă usturătoare cetățenilor care l-au votat și să aranjeze în așa fel încât la conducerea Zalăului să ajungă niște PSD-iști care îi asigură lui confortul politic, oameni pe care nimeni nu i-ar fi votat, în ruptul capului.

Ciunt tranzacționează voturile zălăuanilor la întuneric în PSD Sălaj. Le ”vinde” celor care-i promit susținere pe linie de partid. Iar orașul lăsat pe mâna unei ”bande” va fi în pericol. Viitorul Zalăului e în pericol. Cetățenii nu vor tolera ca votul lor să fie deturnat și să fie conduși de un individ, fără legitimitate, impus din umbră în urma ”jocurilor foamei” din PSD!

(p)