Cel mai mare taur la protap din România a fost pregatit în acest weekend in cadrul unui show culinar live, pus la cale cu maiestrie, la care a participat si cunoscutul chef-ul zalauan Adrian Szucs aka Machette. Taurul, care a avut o greutate de 1.700 de kilograme, a fost facut la protap cu ocazia evenimentului "Angus Steak Mega Show", din 11 si 12 august, ce a avut loc în Muzeul Astra Sibiu la Târgul de Tara, în cadrul seriei de evenimente "Gusturile Toamnei". A fost un regal culinar de exceptie, oferit de Consortiul Sibiu Regiune Gastronomica Europeana, sustinut de Masters of Flames, Karpaten Meat GROUP, Lidl Romania, Ursus, Perla Harghitei si GLS Romania, powered by Kiss FM. A fost un eveniment care a ispitit orice gurmand, dar a si stârnit curiozitatea tuturor. "Am finalizat cu succes cel mai grandios proiect al acestui sezon, Avanpremiera Sibiu Regiune Gastronomica Europeana, eveniment în cadrul caruia am gatit la protap cel mai mare taur rasa Black Angus de România, 1.700 kg (viu), 990 kg (carcasa dupa abatorizare)! Le multumesc tuturor celor care s-au implicat in acest proiect. Ne revedem în scurt timp tot la Sibiu! FORZZA ACEEA!", a declarat reprezentantul Asociatiei ACEEA, din care face parte si zalaunul Adrian Szucs aka Machette.Carnea Angus este celebra la nivel mondial pentru calitatea si gustul sau, fiind prezenta pe meniul oricarui amator de carne de vita. Premium Angus din Transilvania este produsa din bovine cu o genetica de top, crescute în mod natural, în sistem extensiv, pe pasunile românesti, din ferma Karpaten Meat GROUP.