Renumitul bucatar salajean chef Adrian Szucs va gati sambata, 9 iunie, la Cehu Silvaniei, aproximativ 300 de portii pentru copii defavorizati din Baia-Mare, Satu Mare si Cluj, in cadrul unei actiuni umanitare Organizatori sunt cluburile de motociclisti din respectivele orase, iar evenimentul poarta numele de "Motoinocenta". “n cadrul evenimentului, copiii vor vizita Gradina Botanica din Jibou si vor avea parte de activitati interactive si jocuri. "Multumesc restaurantului Glamour Events Hall pentru ca mi-au acordat sansa sa particip la acest eveniment.", ne-a declarat chef Adrian Szucs.

rn

Primaria Zalau nu exclude reluarea
colaborarii cu maestrul bucatar pentru
festivalul culinar "Traditii si obiceiuri"

rn

Primaria Zalau analizeaza posibilitatea de a organiza anul acesta cea de a doua editie a "Festivalului National Traditii si Obiceiuri Românesti la Zalau – Cânt si joc pe plai strabun".
La prima editie, din 2017, a festivalului culinar au gatit pentru zalauani timp de trei zile chefi de renume. Evenimentul a avut loc in perioada 9 – 12 noiembrie si s-a desfasurat în parcarea adiacenta Primariei Municipiului Zalau. Manifestarea culinara a fost organizata de Primaria Zalau împreuna cu renumitul bucatar chef Adrian Szucs, fost concurent la emisiunea Chefi la cutite, si Asociatia Culturala Euro Est Alternativ si Masters of Flames Culinary Division România, cu participarea filialelor ACEEA Mures, Cluj, Bucuresti, Arad, Iasi si Brasov.
Viceprimarul Teodor Balajel spune ca inca nu s-a luat o decizie pentru organizarea festivalului si anul acesta, dar este de parere ca ar fi binevenit. Aceste festivaluri, spune vicele, cu siguranta sunt bune si e de dorit ca la Zalau sa fie organizate cat mai multe astfel de evenimente. Doar ca, subliniaza Teodor Balajel, anul acesta "avem foarte mult de munca".
Anul trecut, maestrii bucatari au oferit participantilor la eveniment, în mod gratuit, peste 8.600 de portii pentru degustare, desi initial au fost anuntate doar 4.000.