Avocado – Conţine acid oleic, o grăsime nesaturată care contribuie la scăderea colesterolului total din sange şi la creşterea nivelului de colesterol bun / HDL. Zmeură – Conţine acid elagic, care previne distrugerea membranei celulare şi dezvoltarea celulelor cancerose. Pepene galben – Conţine vitamina C şi beta-caroten, antioxidanţi puternici care protejează celulele de acţiunea radicalilor liberi; contribuie la scăderea tensiunii arteriale. Afinele – Combat infecţiile vezicii urinare. Stafidele – Conţin fier, care contribuie la oxigenarea sangelui şi vitamine din complexul B, care imbunătăţesc sănătatea mentală şi previn căderea părului. Smochinele – Conţin potasiu, fier, vitamina B6, care favorizează producerea serotoninei, scade colesterolul şi previne retenţia apei in organism. Lămaie şi lime – fortifică sistemul imunitar şi previn apariţia cancerului.