Se apropie iarna și căutăm fiecare, în agitația și rutina fiecărei zile, un loc al cărui ambient să ne transmită căldură și stare de bine, în care să ne dăm restart minții, trupului și, mai ales, sufletului.
Norocul nostru este că există oameni care se gândesc să creeze un astfel de loc pentru noi. Doar trebuie să-l descoperim, să-l testăm și, apoi, să revenim aici de câte ori ne amintim să ne iubim pe noi și pe cei dragi.
Un astfel de om care se gândește mereu la bunul gust și la starea de bine a semenilor săi, este Sergiu Morar. Sergiu, tipul cu înghețata AMO, român crescut peste hotare și întors la Zalău pentru a-și împlini visurile de a oferi bucurie, de la mic la mare, iubitorilor de înghețată și patiserii.
La Galerii, Sergiu și soția sa au făcut un up-date gelateriei AMO prin conceptul și designul special. Un spațiu mai mare, cozy, dotat cu mese și scaune, transformat într-un adevărat refugiu unde putem savura în tihnă inconfundabila cafea italienească, înghețată, fursecuri, 𝐂𝐡𝐨𝐮𝐱-uri cu creme fel de fel, torturi și, în curând, panettone artizanal.
”Ne dorim ca 𝐀𝐌𝐎 să fie mai mult decât un simplu loc. Fiecare detaliu este gândit pentru clienții noștri, pe care-i tratăm exact pe cei dragi nouă, ca să ne bucurăm împreună de fiecare vizită și să avem întodeauna o experiență caldă și primitoare. Le 𝐌𝐮𝐥𝐭̦𝐮𝐦𝐢𝐦 din suflet tuturor oamenilor faini care ne-au trecut pragul de la redeschiderea spațiului nostru. Suntem recunoscători pentru cuvintele frumoase, aprecierile și încurajările voastre, care ne motivează să continuăm pe acest drum!”, ne-a declarat Sergiu.
Ce putem savura la Amo? Numai delicii
Fiecare 𝐂𝐡𝐨𝐮𝐱 pe care îl veți gusta din vitrinele Amo este rodul măiestriei și al pasiunii lui Sergiu și al colegelor lui. În laboratorul AMO, procesul este complet manual, pornind de la selecția celor mai bune ingrediente și până la crema fină! Sub mâinile pricepute ale echipei AMO, fiecare choux este pregătit cu grijă și umplut cu creme delicate create „în casă”, din ingrediente de cea mai bună calitate!
”Totul este făcut cu dragoste și dăruire pentru clienții noștri, pentru ca fiecare mușcătură să vă bucure simțurile și să vă aducă zâmbet”, își descrie românul nostru curajos apetisantele tarte din vitrine.
Am găsit numeroase sortimente: Choux craquellin cu fistic și zmeură, cu tiramisu, cu vanilie, cu ciocolată, tonka si mango, cu fructul pasiunii. Nu mai vorbim de tare cu vanilie și ciocolată, tarte cu fistic, mango si fructul pasiunii, tarte cu caramel sărat, tarte cu căpșuni și mascarpone, entremet cu ciocolată și zmeură, cu vișine.
Tot de la AMO puteți comanda diverse sortimente de torturi la 1 kilogram.
Cât despre cafea, e demențială. Iar dacă nu bei cafea, ai alternative nenumărate: cappucino, flat white, latte, ciocolată caldă sau ceai. Servirea este ireproșabilă, cum nu prea găsim prin alte părți.
Sergiu ne-a mărturisit că toată inspirația și modul în care a crescut AMO în acești ani se datorează sprijinului necondiționat pe care l-a primit din partea soției sale.
”În toate momentele grele, mi-a fost alături. Mă încurajează să merg mai departe, vine cu idei și cu soluții, mă înțelege și mă susține. Fără soția și copiii mei nu eram azi la acest nivel”, ne-a spus, cu lacrimi de emoție, maestrul nostru, Sergiu Morar.
Evident că la AMO găsim în continuare fenomenala sa înghețată. A ajuns acum la 30 de sortimente de înghețată artizanală.
Vă invităm să testați cele scrise mai sus și să vă convingeți că AMO este alegerea perfectă, indiferent de perioada zile, pentru restartul fiecărei zile.