oferita de ROMEO SARCA, directorul coordonator al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Salaj
FRIGARUI DE PIEPT DE PUI
Ingrediente:
Un piept de pui dezosat (400 gr.), sunca presata (400 gr.), doua caciulii de usturoi, doua cepe, cinci linguri de ulei, piper, condimente dupa gust (patrunjel, rozmarin, busuioc, oregano) si bete de frigarui.
Mod de preparare:
Sunca presata se taie in bucatele patrate si se fierbe. Dupa fierbere se strecoara si se condimenteaza cu piper. Pieptul de pui, crud, se taie de asemenea bucatele patrate. Pe batul de frigaruie se aseaza alternativ o bucata de piept de pui, felii de ceapa, sunca si usturoi.
Intr-un vas, uleiul se amesteca cu frunze de patrunjel, rozmarin, busuioc si oregano, iar amestecul obtinut se pune peste frigarui cu o lingura si se lasa 20-30 de minute la macerat. Apoi frigaruile se prajesc la foc mic in tigaie, rasucindu-le constant pana se rumenesc. Se servesc pe platou cu garnitura de cartofi aurii.
POFTA BUNA!
Reteta de weekend
Articole
Sfântul Ștefan
Dragi cititori, astăzi, în a treia zi de Crăciun, bisericile ortodoxe și greco-catolice îl prăznuiesc pe Sfântul Ștefan, primul martir creștin. Potrivit Noului Testament, Ștefan a fost unul dintre cei șapte bărbați ”plini de Duh Sfânt și de înțelepciune”, aleși de către apostoli pentru a îndeplini calitatea de diaconi. Ștefan a fost și unul dintre ucenicii lui Iisus Hristos care l-a urmat pretutindeni și care a asistat direct la faptele sale. Calitățile tânărului Ștefan au strălucit printre…
Mai mult...Mulțumirile unei mame pentru personalul Secției ORL de la Spitalul Județean
Există cadre medicale care își iubesc meseria și ne arată, zi de zi, că grija pentru pacient este primordială. Din fericire, avem astfel de oameni și la Spitalul Județean de Urgență Zalău. Nu o spunem noi, o spune o mamă din județul vecin, care a ajuns cu copilul în unitatea medicală din municipiu și a fost impresionată de modul în care s-a comportat întreg personalul cu care a interacționat, de la sosire până la externare. Redăm integral…
Mai mult...