SALATA CU PATRU STRATURI
Primul strat se obtine din cartofi fierti in coaja, curatati si razuiti; ceapa cruda taiata marunt; sare; piper. Toate acestea se amesteca, iar amestecul obtinut se intinde intr-un vas yena. Pe deasupra se pune maioneza, dupa care urmeaza stratul al doilea:sfecla rosie fiarta, curatata, razuita; usturoi pisat; sare (amestecate si intinse peste maioneza). Peste stratul al doilea se pune din nou maioneza, dupa care se trece la stratul trei: cascaval razuit. Urmeaza din nou maioneza si, la sfarsit, stratul patru: oua fierte, razuite. Se orneaza dupa imaginatia fiecaruia, este foarte potrivita de sarbatori, printre multe produse din carne!!!
POFTA BUNA!
Reteta de weekend oferita de Florica Pop, directorul Bibliotecii Judetene
Articole
Femeie în stare gravă în accidentul dintre Surduc și Var
Conducatoarea unui autoturism, o femeie de 66 de ani, din localitatea Surduc, în timp ce se deplasa pe DN1H, din directia Surduc spre Var, în împrejuri ce urmează a fi stabilite, a intrat în coliziune cu autoturismul care se deplasa pe sensul opus de mers, la volanul căruia se afla un bărbat de 54 de ani, din localitatea Lemniu, comuna Letca. În urma impactului, a rezultat ranirea a 4 persoane, una dintre acestea fiind transportată la spital,…
Mai mult...Crăciunul: o perspectivă nouă
”La început era Cuvântul, și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul. Toate prin El s-au făcut, și fără El nimic nu s-a făcut din ce s-a făcut.” (Ioan 1, 1-3) Dragilor, a mai trecut un an, a mai venit un Crăciun…. iar noi ne aflăm la câteva clipe distanță de Nașterea Mântuitorului, eveniment istoric fundamental care a despărțit timpul în două și care ne invită, și-n acest an, să-i fim contemporani. Cum ne găsește acest…
Mai mult...