Nu stiu ce sume au cheltuit in campania electorala castigatorii parlamentarelor si chiar nu ma intereseaza. Insa stiu ca s-au inglodat in datorii enorme. Le sugerez castigatorilor, asa ca simplu elector, sa mai termine cu euforia, sa se adune de pe sub mese, sa traga aer in piept si sa se gandeasca la imensele datorii pe care le-au facut in contul urmatorilor patru ani. A trecut perioada cu promisiunile sforaitoare de pe bannere si afise si ar fi vremea ca inca de azi sa-i vedem ca incep sa plateasca inapoi datoriile lor. Si au, marire Domnului, mult de platit. Nu trebuie sa plateasca totul o data. Nu-i cazul. Cel mai corect ar fi sa-si stabileasca singuri valoarea ratelor si sa se tina de desfasurator. Sa mearga la munca acolo unde au fost trimisi si sa se intoarca vinerea la alegatori pentru a da socoteala. Sa tina cont de nevoile celor care i-au votat, nu de nevoile grupului lor de interese. Sa mearga in continuare din poatra in poarta, asa cum au facut in campanie si sa intrebe lumea ce ar vrea sa faca pentru ea in materie legislativa. Dar nu stiu de ce, am impresia ca acest lucru nu se va intampla. Exista deja dovada din mandatul trecut si din celalalt, si din celalalt… Si uite asa, biroul de credite al promisiunilor electorale va inregistra din nou 588 de restantieri majori.
Spunea un prieten ca atat de mare a fost si inca este nemultumirea fata de Traian Basescu si PDL incat si daca un caine ar fi fost pus pe buletinul de vot, in dreptul USL, acesta ar fi fost votat. Nu sunt de acord. Un caine stie drumul spre casa si orice ar fi se intoarce de fiecare data. Multi dintre politicienii alesi duminica nu au acest bun obicei.
Inglodati in datorii
Articole
Metodele de predare de tipul „stai jos și scrie” trebuie interzise, susține ministrul educației, Daniel David
Ministrul Educației: Metodele de predare de tipul „stai jos și scrie” trebuie interzise. Directorii de școală să își monitorizeze profesorii Formula de predare în care îi spui elevului „stai jos și scrie după dictare” trebuie interzisă, dacă acel conținut dictat este în manuale sau în alte tipuri de suport, a anunțat ministrul educației, Daniel David. „Aici trebuie să fie acele mecanisme pe care le implementează inspectoratul, care organizează titularizarea, directorii de școală trebuie să își monitorizeze profesorii,…
Mai mult...În 2025, Bacalaureatul începe din ianuarie
Elevii din clasele a XII-a și a XIII-a susțin luna aceasta probele de competențe ale examenului de Bacalaureat. O altă noutate față de anii anteriori este aceea că elevii vor putea să-și vadă lucrările după afișarea rezultatelor inițiale, înainte de a depune contestații. În perioada 27-29 ianuarie va avea loc evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română. În intervalul 29-31 ianuarie e programată evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă, în perioada 3-5…
Mai mult...