Din pacate una dintre marile prejudecati care planeaza asupra oricarui om politic de oriunde din lumea asta este lipsa de onestitate, oamenii de rand spunand aproape toti ca acestia sunt hoti, mincinosi, prefacuti etc. Si adevarul este ca omul de rand are dreptate, pentru ca de-a lungul vremii politicienii nu au facut mari eforturi sa demonstreze contrariul, ci dimpotriva. Despre oamenii politici de la noi din tara nu cred ca mai are rost sa vorbim. Nu cred ca este vreunul din ei care sa nu fie suspectat macar de o magarie. Declaratii contradictorii si bulversante, minciuni si promisiuni electorale neonorate, atitudini zeflemitoare si superioare la adresa alegatorilor, toate acestea si multe alte manifesrari creeaza portretul robot al politicianului roman contemporan. Din pacate si in cazul in care ar aparea unul de buna credinta, oceanul de mizerii politice deja existent si in continua expansiune, va ineca orice initiativa a acestuia de a se face auzit si, mai ales, crezut. Solutii de schimbare a atitudinii clasei politice actuale nu prea sunt, pentru ca, daca privim cu atentie distributia din ultimii ani, cam aceiasi indivizi ne vand cantitati industriale de gogosi si nu par a vrea sa renunte prea curand la aceasta indeletnicire, care nu le solicita prea mult, dar de pe urma careia beneficiaza serios. Cum sa se schimbe mentalitatea si atitudinea clasei politice daca tot aceleasi fete apar in fata si iau functia care conteaza? Mai grav este ca si tinerii care se lanseaza in politica tot de la acesti „maestri” ai deceptiei si ai deceptionarii invata. Si uite asa se lungeste lantul slabiciunii politicii autohtone, iar viitorul nu suna bine deloc.
Se lungeste lantul slabiciunii
Articole
Metodele de predare de tipul „stai jos și scrie” trebuie interzise, susține ministrul educației, Daniel David
Ministrul Educației: Metodele de predare de tipul „stai jos și scrie” trebuie interzise. Directorii de școală să își monitorizeze profesorii Formula de predare în care îi spui elevului „stai jos și scrie după dictare” trebuie interzisă, dacă acel conținut dictat este în manuale sau în alte tipuri de suport, a anunțat ministrul educației, Daniel David. „Aici trebuie să fie acele mecanisme pe care le implementează inspectoratul, care organizează titularizarea, directorii de școală trebuie să își monitorizeze profesorii,…
Mai mult...În 2025, Bacalaureatul începe din ianuarie
Elevii din clasele a XII-a și a XIII-a susțin luna aceasta probele de competențe ale examenului de Bacalaureat. O altă noutate față de anii anteriori este aceea că elevii vor putea să-și vadă lucrările după afișarea rezultatelor inițiale, înainte de a depune contestații. În perioada 27-29 ianuarie va avea loc evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română. În intervalul 29-31 ianuarie e programată evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă, în perioada 3-5…
Mai mult...