Afacerile pe banii publici prospera in ciuda crizei. Se dau „tunuri” de zeci de milioane de euro. Dupa ultimul tun de 900000 de euro, bani care ar fi salvat de la taiere peste 80000 de indemnizatii minime de somaj. Acum alta „fita”. In plina criza, unora le este musai sa aiba si romanii buletine cu cip. Furtul de identitate trebuie prevenit. Oare cine este asa de prevazator? Dar cand acest lucru ar costa statul cam 30 de milioane de euro echivalentul a 200000 de salarii minine sau a 250000 de someri platiti , ne intrebam ce rost au avut taierile de 25 la suta a salariilor si de 15 la suta a indemnizatiilor de somaj? Pentru a fi economisiti banii publici? Si atunci unde sunt banii economisiti? De ce sistemul de pensii este la un pas de prabusire? De ce agentiile de ocupare a fortei de munca stau cu frica in san ca se vor termina fondurile si nu vor avea de unde sa plateasca indemnizatiile de somaj? Daca s-ar stopa „tunurile” de milioane din banii publici nu s-ar economisi sume mai importante la bugetul de stat? Da, intr-adevar ar avea de pierdut cativa „oameni de afaceri” decat milioane de amarati, care cu o identitatea care nu va putea fi falsificata vor privi infometati unduirea frunzei in bataia vantului.
Afacerile cu statul, cele mai prospere
Articole
Toți elevii vor avea acces la programele Cercetașilor României – Protocol cu Ministerul Educației
Ministerul Educaţiei a semnat un protocol de colaborare cu Organizaţia Naţională Cercetaşii României (ONCR), a anunțat ministrul Ligia Deca. Această inițiativă își propune să ofere elevilor acces mai facil la activități și programe oferite de Organizație, menite să completeze educația formală și să promoveze un stil de viață activ, sănătos și responsabil față de mediu. „Am semnat protocolul de colaborare cu Organizaţia Naţională Cercetaşii României (ONCR). Sprijinim, astfel creşterea participării tinerilor în programele oferite de ONCR, complementare…
Mai mult...Scrisoare de mulțumire pentru toate educatoarele
Pregătirea unei serbări de Crăciun cu preșcolari – un efort nevăzut, dar de neprețuit În tradiția nescrisă a învățământului preșcolar, apropierea sărbătorilor de iarnă este marcată prin minunata Serbare de Crăciun susținută de cei mici.În spatele unei serbări de Crăciun reușite, în care cei mici strălucesc pe scenă, cu costume impecabile, poezii învățate și colinde cântate cu emoție, se află o muncă susținută și dedicată a educatoarelor. Deși acest efort este de multe ori invizibil, rezultatele sunt…
Mai mult...