Romania a incheiat anul 2019 cu 43 de kilometri noi de autostrada, in schimb din cei 55 de km de autostrada care ar trebui sa treaca prin Salaj nici macar un metru nu s-a construit. In vizita cu cantec a ministrului Cuc in Salaj din 13 mai anul trecut, inainte de europarlamentare, fostul ministrul intrebat atunci despre cati kilometri de autostrada se vor da in folosinta, Cuc a fost evaziv si a pus toata responsabilitatea in carca directorului CNAIR, Narcis Neaga. "Il aveti aici in dreapta mea, dansul si-a asumat 180 de kilometri de autostrada. Eu sunt pe santiere tocmai sa impulsionez acest lucru", spunea Cuc aflat in campanie electorala pentru europarlamentarul PSD Cristian Terhes. Intre timp, Cuc si-a revizuit planul de a construi 180 de kilometri de autostrada pâna la sfârsitul anului 2019, la vremea respectiva Lucian Bode in calitate de presedinte al Comisiei de Transporturi si infrastructura din Camera Deputatilor critica echipa de la CNAIR si Ministrul Tranporturilor ca fiind una "complet neprofesionista." Acum ramane de vazut cati km de autostrada se vor construi in judet anul acesta, atata timp cat avem un ministru al Transporturilor in functie din Salaj si de vreme ce licitatiile la cele trei tronsoane (Nadasel -Zimbor, Zimbor-Poarta Salajului, Nusfalau-Suplacu de Barcau) sunt suspendate, fara a stii clar din ce motive.
Salaj – Cati km de autostrada se vor construi in 2020 sub mandatul lui Lucian Bode?
Articole
Postul Sfintei Marii
”Dacă lumea ar posti, nu s-ar mai face arme, n-ar mai fi războaie, tribunale și închisori. Postul i-ar ajuta pe toți să se înfrâneze, nu numai de la mâncare, ci să izgonească iubirea de arginți, lăcomia și orice vicleșug.” (Sfântul Vasile cel Mare) Dragi cititori, a început postul Adormirii Maicii Domnului, cunoscut în popor și sub denumirea de postul Sfintei Marii. Acesta durează două săptămâni și se încheie în data de 14 august, înainte de marea sărbătoare…
Mai mult...Solidaritatea
Ziua bună, dragi cititori! Într-o veche istorisire, doi soldați traversau, noaptea, o pădure înzăpezită. Atacați de o haită de lupi, ei s-au așezat spate în spate și s-au apărat reciproc. Astfel, fiecare a avut o perspectivă diferită asupra pericolului, dar, alegând să rămână împreună și să conlucreze, și-au putut salva viețile. Ce anume i-a salvat pe cei doi? Răspunsul este simplu și vădit: solidaritatea. Dacă aruncăm o privire pe rețelele de socializare la ecourile unor știri, dacă…
Mai mult...