Maestrul bucatar salajean Adrian Szucs a luat patru medalii de aur la competitia internationala Korea Challenge Cup
Cunoscutul maestru bucatar salajean Adrian Szucs a impresionat juriul competitiei culinare internationale Korea Challenge Cup, ce a avut loc în perioada 12-14 mai, în Centrul Expozitional din Daejeon, Coreea de Sud.
rn
Membru al echipei culinare a României, chef Szucs a fost rasplatit pentru preparatele sale cu nu mai putin de patru medalii de aur la individual – porc, pui, peste si vita – si de o alta, tot de aur, la proba pe echipe – meniu de restaurant.
Aceasta a fost cea de-a treia participare româneasca la concursul din Coreea de Sud, delegatia României fiind formata din membri ai Asociatiei Culturale Euro Est Alternativ România (A.C.E.E.A.) si Euro-Toques Romania.
Cunoscutul maestru culinar salajean Adrian Szucs a fost desemnat "Bucatarul anului 2017" de catre Asociatia Culturala Euro Est Alternativ România. Titlul i-a fost acordat la sectiunea "Eveniment Culinar Traditional", pentru întreaga sa activitate depusa în organizarea Festivalului National "Traditii si obiceiuri românesti la Zalau" – Cânt si joc pe plai strabun, care s-a desfasurat anul trecut în perioada 10-12 noiembrie, în parcarea din spatele Primariei Zalau. Szucs a fost rasplatit si cu o diploma aniversara ACEEA, cu prilejul a zece ani de existenta a asociatiei profesionale, pentru implicarea sa în activitatile si proiectele culinare, dar si cu o diploma de merit din partea Institutului National de Gastronomie, pentru merite deosebite aduse în sprijinirea si promovarea gastronomiei în România.
