Conducerea Școlii Gimnaziale ”Andrei Mureșanu” din Cehu Silvaniei a transmis felicitări sincere și un mesaj de mulțumire cadrelor didactice Anda-Adriana Baciu și Adina-Alexandra Ilieș pentru rezultatele excepționale obținute la examenul de Definitivare în învățământ, practic, cele mai mari note pe specialitățile lor, educatoare, rezpectiv învățătoare.

La specialitatea educatoare, Anda Baciu a obținut 9,65, iar învățătoarea Adina Ilieș, a obținut 9,30. Mediile cu care au promovat Definitivatul, primul examen didactic de grad, sunt 9,50 în cazul Andei Baciu, respectiv 9.00, în cazul Adinei Ilieș.

”Cu mare bucurie și mândrie, anunțăm că două dintre cadrele noastre didactice au obținut rezultate excepționale la primul examen de grad didactic, Definitivarea în învățământ! Felicitări domnișoarei educatoare, Baciu Anda-Adriana, și domnișoarei învățătoare, Ilieș Adina-Alexandra, pentru 𝐜𝐞𝐥𝐞 𝐦𝐚𝐢 𝐛𝐮𝐧𝐞 𝐫𝐞𝐳𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦ la disciplinele de specialitate! Aceste realizări sunt o dovadă a dedicării și profesionalismului de care dau dovadă în fiecare zi. Suntem extrem de mândri să le avem în echipa noastră și suntem convinși că vor continua să inspire și să educe generațiile viitoare cu aceeași pasiune și excelență. Bravo!”, este mesajul publicat de Școala Gimnazială ”Andrei Mureșanu”, justificat pentru simplul motiv că tinerele cadre didactice au ales să profeseze în mediul rural, la Școala primară Nadiș, în loc să aleagă un post, de regulă râvnit, în mediul urban.

Anda Baciu este originară din Gârceiu, comuna Crișeni, și face naveta la Nadiș. Adina Ilieș este din ZAlău și, la fel ca Anda, a ales să rămână la Școala din Cehu Silvaniei.

Ambele cadre didactice sunt pasionate, pe lângă profesie, de cultura și tradiția sălăjeană, în special de dansurile populare specifice zonelor folclorice sălăjene.

În această vară, pe lângă susținerea și promovarea cu succes maxim a examenului de Definitivare, s-au implicat în organizarea și desfășurarea școlii de vară la Școala Gimnazială unde predau. Deoarece, alături de echipa școlii, consideră că și în mediul rural se poate, și De altfel, la Cehu Silvaniei, Școala ”Andrei Mureșanu”, este printre puținele școli sălăjene care au desfășurat astfel de programe pentru copii.