Prefectului judeţului Sălaj, Dari Toma, i-a fost înmânat, marţi, certificatul de absolvire a “Programului de formare specializată pentru numirea într-o funcție de demnitate publică de prefect și subprefect”, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Palatul Victoria.
Evenimentul a avut loc în prezenţa secretarului de stat Aneta Matei, a președintelui Institutului Național de Administrație (INA), Mihai Alexandru Ghigiu, a directorului general al Direcției Generale pentru Relațiile cu Instituțiile Prefectului (DGRIP), Teodor Gheorghe şi a preşedintelui Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP), Vasile-Felix Cozma.
”Ne dorim instituții publice performante și servicii de calitate care să satisfacă nevoile tuturor. Pentru asta, avem nevoie ca personalul din administrație să fie pregătit corespunzător. Le mulțumesc colegilor mei din Institutul Național de Administrație, precum și partenerilor noștri, pentru responsabilitatea cu care se implică în profesionalizarea administrației! Împreună sunt sigur că vom reuși să facem pașii pe care cetățenii îi așteaptă! Felicitări tuturor celor care au absolvit Programul de formare specializată pentru numirea într-o funcție de demnitate publică de prefect și subprefect!”, a fost mesajul transmis de Mihai Ghigiu, Președintele Institutului Național de Administratie (INA).
Tot marţi, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, ministrul Lucian Bode i-a înmânat prefectului Dari Toma o diplomă o diplomă de onoare pentru profesionalismul, dedicarea și consecvența în obținerea unor rezultate deosebite în activitatea profesională.
”Astăzi am premiat performanța, implicarea și profesionalismul celor care au ales să protejeze viața cetățenilor și a comunităților. Am acordat 70 de embleme de onoare ale DSU profesioniștilor din structurile de protecție civilă, partenerilor instituționali, organizații internaționale și reprezentanți ai societății civile care au fost parte din acest efort integrat. Acțiunile derulate în această săptămână, dedicată celor 90 de ani de protecție civilă în România, au avut un puternic caracter integrator, prin care am accentuat importanța prevenției, a pregătirii populației în fața dezastrelor, cu scopul creșterii rezilienței societale. Situațiile de urgență din ultimii ani se remarcă prin complexitate, intensitate și dinamism. Aceste caracteristici au presupus adaptarea rapidă a tuturor echipajelor de salvatori, pompieri, paramedici, medici și asistenți din cadrul Serviciilor Publice de Ambulanță și din cadrul Unităților de Primiri Urgențe, piloți, salvamontiști și voluntari. Această provocare a necesitat testarea reală de această dată a procedurilor de răspuns, în sistem integrat, din partea tuturor instituțiilor aflate în componența Sistemului Național de Management al Situațiilor de Urgență, alături de sprijinul guvernamental, al autorităților locale și ale societății civile, organizații internaționale, ong-uri etc. Îi felicit și le mulțumesc tuturor celor care au arătat că sunt oameni înainte de toate, iar prin misiunile îndeplinite cu succes au probat dedicarea și dragostea față de semeni”, a declarat șeful MAI, Lucian Bode.
Ați omis să scrieți „doctor” Lucian Bode, nu doar Lucian Bode.
Culmea din PNL, sa acorde Bode diplome catre alti supusi !
Nu ne-ar surpinde ca ca acest individ sa fie “avansat” la comisia de etica sau de ce nu, conducator de doctorate.
Unde am ajuns…si cu obiceiul acesta de a acorda diplome in institutiile de stat ! Jegos sistem.
Votati PNL si va fi mult mai bine, nu-i asa ?!
Bode, te cheamă vaca mugind la Valcău, acolo e locul tău, dottore !!!